Okmeydanı'nda Polis Müdahalesi

Okmeydanı'nda Polis Müdahalesi

İstanbul Okmeydanı'nda dün başlayan ve gerginliğin devam ettiği gösterilere polis müdahalede bulundu.

Okmeydanı Cemevi önünde başına isabet eden kurşun sonucu yaşamını yitiren Uğur Kurt'un Cemevi'nde yapılan cenaze töreninden sonra Okmeydanı sokakları karıştı. Göstericiler, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde toplanarak eylem yaptı. Caddeyi kapatan göstericilere polis de tazyikli su ve gaz bombasıyla müdahale etti. 

OKMEYDANI'NDA POLİS ABLUKASI

Bu arada, dünkü olaylardan sonra Okmeydanı ve çevresindeki güvenlik önlemleri artırıldı. Polis sayısı iki katına çıkarılırken, Çevik Kuvvet ekipleri Okmeydanı'na çıkan bütün ara sokakları abluka altına aldı. Şark Kahvesi'ne giden ana caddeler de polis tarafından trafiğe kapatıldı. Sık sık çatışmaların yaşandığı Fevzi Çakmak Caddesi'nin girişine de polis tarafından şerit çekildi. Caddede çok sayıda sivil polis ekibi görev yapıyor.

Öte yandan, dün akşam Ayhan Yılmaz adlı 42 yaşındaki kişinin atılan parça tesirli bombanın patlaması sonucu ölmesinden sonra, vatandaşlar ve basın mensupları da çatışmaların olduğu bölgeden uzaklaştırıldı.

Okmeydanı'nda Polis Müdahalesi

Okmeydanı'nda Polis Müdahalesi

Okmeydanı'nda Polis Müdahalesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.