Okmeydanı abluka altında

Okmeydanı abluka altında

İstanbul'da sabah saatlerinde çok sayıda polis Okmeydanı'nı abluka altına aldı. Operasyona bir polis helikopteri de havadan destek veriyor.

İSTANBUL - Beyoğlu Okmeydanı'nın sokaklarına saat 05.00 sıralarında çok sayıda Çevik Kuvvet ekibi konuşlandırıldı. Cemevi yakınında tespit edilen bazı adreslere düzenlenen operasyonda, çok sayıda Çevik Kuvvet ve özel harekat ekibi ile çelik yelekli sivil polisler de görev aldı.

Okmeydanı'nı ablukaya alan polis ekiplerine, 'akrep' diye tabir edilen zırhlı araçlar, TOMA ve havadan polis helikopteri de destek veriyor.

Okmeydanı Şark Kahvesi girişinde de 3 itfaiye aracı önlem amaçlı bekletiliyor.

Operasyon sırasında baskın yapılan adreslerin bulunduğu sokaklar emniyet şeridine alınarak, vatandaşların ve gazetecilerin geçişine izin verilmedi.

Baskın yapılan adreslerden çok sayıda belge ve dokümana el konulurken, birçok kişi de gözaltına alınarak Çevik Kuvvet otobüsüne bindirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.