Öğretmen lojmanları için etüt çalışması

Öğretmen lojmanları için etüt çalışması

Hakkari Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait öğretmen lojmanlarının yerine yenisini yaptırmak için etüt çalışması başlattı.

Hakkari Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait öğretmen lojmanlarının yerine yenisini yaptırmak için etüt çalışması başlattı.

Dağgöl Mahallesi Gençlik Caddesi üzerinde bulunan ve yıllar önce yapılan 20 dairelik Milli Eğitim Müdürlüğü lojmanları yıkılarak yerine yeni lojmanların yapılması için etüt çalışması başlatıldı. 20 dairelik öğretmen lojmanlarının yerine modern ve iki katı lojman yapılarak, ilde görev yapan öğretmenlerin de yer sıkıntısından kurtulacağı bildirildi.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, söz konusu eski lojmanların çok kötü durumda olduğunu ifade ederek, Hakkari Valiliği tarafından eski lojmanlar yerine modern lojmanların yapılması için gerekli etüt çalışmaları başlatıldığını ifade ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.