NTV Spor kapatılıyor mu?

NTV Spor kapatılıyor mu?

Türkiye'nin önde gelen spor kanallarından NTVSpor'un kapatılma sürecinin, işten çıkarmalarla birlikte başladığı yorumları yapılıyor

2008'den beri yayın yapan ve Türkiye'nin ilk spor kanalı olma özelliğini elinde bulunduran NTV Spor'un kapatılma hazırlığında olduğu öne sürülüyor. İddiaya göre, Doğuş Grubu'nun sahibi olduğu kanal bir süredir zarar etmesi sebebiyle önce küçülmeye gidecek daha sonra ise kapatılacak.

İlk olarak NTV Spor'un bilinen isimlerinden Özgür BuzbaşIrmak KazukAli Ece ve Burcu Hakyemez Dal ile birlikte 30 kişi işten çıkartılırken, tebligatlar dün ve bugün yapıldı. Bir süredir spor medyasından çıkma eğilimi gösteren Doğuş Grubu, daha önce de NTV Spor Radyo ve digital olarak yayın hayatına devam eden ntvsporexpress'i kapatmıştı.

İddiaya göre, kanalda işten çıkarılmalar 1-2 ay daha devam edecek ve bu sürecin ardında NTVSpor'un yayın hayatı tamamen sonlandırılacak. Sporcope'un haberine göre NTVSpor'da geçtiğimiz yılın son aylarında da benzer bir işten çıkarma operasyonu yapılmış, kamera önü ve arkasından birçok kişi ile yollar ayrılmıştı. T24

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.