Nişantaşı’nda korkutan yangın

Nişantaşı’nda korkutan yangın

İstanbul Nişantaşı’nda bulunan ünlü bir mağazada yangın çıktı. Yangına müdahale edildiği sırada binanın camı itfaiye ekiplerinin üzerine düşünce, ekipler adeta ölümden döndü.

Nişantaşı’nda bulunan Abdi İpekçi Caddesi’nde ünlü bir giyim mağazasında yangın çıktı. Yangının ünlü mağazanın bulunduğu binayla yanındaki binanın arasında yapılan izolasyon çalışması sırasında çıktığı iddia edildi. Olay yerine ihbar üzerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Mağazada bulunan müşteri ve çalışanlar ise tahliye edildi. Ekipler yangına müdahale ettikleri sırada binanın yaklaşık 3 metre uzunluğundaki camı, itfaiye ekiplerinin üstüne düştü. Ekipler ölüm tehlikesi atlatırken, şans eseri yaralanan olmadı. Yangın, ekiplerin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucu söndürüldü. Yangın nedeniyle ünlü mağazada maddi hasar oluştu. Polis yangınla ilgili çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.