Nişan Center AVM'nin beşinci şubesi hizmete açıldı

Nişan Center AVM’nin beşinci şubesi bugün düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

İlçenin eski cezaevi kavşağındaki  yeni binasında hizmete açılan Nişan Center AVM’nin açılış törenine; Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, iş adamları çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç beraber kesti.

Nişan Gıda ve Sanayi Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Cevher Nişan yeni mağazalarında 30 kişiye istihdam sağlayacaklarını ifade ederken, “Bugün Yüksekovamıza yeni bir alışveriş merkezini kazandırmış olmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Bu yatırımı Yüksekova’ya yapmaktan dolayı son derece mutluyuz. Nişan Center Avm’nin diğer katlarının da hizmete açılması ile birlikte Yüksekovalı hemşerilerimize huzurlu, güvenli ve keyifli vakit geçirebilecekleri bir alan sağlamış olacağız. Şirketimizin temel hedefi Yüksekova’da kazandıklarımızı yine Yüksekova’mızda değerlendirerek yeni istihdam alanları yaratabilmektir. Binamızın inşaat sürecinde emeği geçen başta Öz Yüksekovalı İnşaat Yönetim Kurulu başkanı Ekrem Keçecioğlu olmak üzere katkı sunan herkese şükranlarımı sunarım. Bugüne kadar yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Yüksekova’mıza hayırlı olsun. Ramazan ayının tüm İslam alemine huzur ve bereket sağlık getirmesi dileğe Hepinize açılışımıza katıldığınız için tekrar teşekkür ediyor saygıyla selamlıyorum” dedi.

Açılış, verilen kokteyl ile sona erdi.

a1.jpg

a01.jpg

a4.jpg

a8.jpg

a5.jpg

a6.jpg

a7.jpg

a11.jpg

a9.jpg

a10.jpg

a13.jpg

a12.jpg

a16.jpg

a19.jpg

          

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum