Mustafa Denizli: 'Bir puan kötünün iyisi'

Mustafa Denizli: 'Bir puan kötünün iyisi'

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 1-1 sona eren Kayserispor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, “Bir puan kötünün iyisi bizim için” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, maç sonu değerlendirmesinde, "İlk yarının son maçı. Bizim adımıza önemli bir maçtı. Bulunduğumuz puan farkını, yarın ne olur bilmiyoruz ama bu maçı kazanarak devam etmeyi amaçladık. İlk yarıda kötü bir futbol ortaya koyduk. Bizim için içeride ve dışarıda oynadığımız her maçı kazanamadığımız takdirde kayıp maçlardır. Bu da kayıp maçlardan bir tanesidir" diye konuştu.

Denizli, ligde ikinci yarı müthiş bir çekişme olacağını belirterek, "Bugün sahaya sürdüğümüz kadro itibariyle kötünün iyisi olarak değerlendirebiliriz. İlk yarıda mahkum bir görüntü ortaya çıktı. İkinci yarıda toparlandık. Bizim de iki tane net pozisyonumuz vardı ama kazanmamız için yeterli değildi. Bu şartlarda bir puanın kötünün iyisi olarak değerlendirebiliriz. Kazanamadığımız her maç bizim için kayıptır. İlk yarıyı bu maçla tamamladık. Çok önemli bir süreye sahip değiliz ikinci yarının hazırlıkları için. Mutlak surette bizim için değişim sayılabilecek hamlelerin peşindeyiz. Bunları gerçekleştirdiğimiz takdirde ikinci yarıda daha fazla alternatifi olan, sıkıntı yaşadığımız bölgelerin doldurulması açısından önemli bir süreç olacak. Geldiğimiz günden beri yönetime raporlar sunuyorum. İkinci yarı başlamadan ümit ediyorum bu düşüncelerimizi gerçekleştiririz. Önümüzde müthiş bir çekişmeye sahne olacak ikinci yarı var. Biz bu ikinci yarının her haftasından içinde olacağız. Bugün kazansaydık mutlulukla dönecektik. Bizim için önümüzdeki 15 gün değerlendirilmesi gereken bir süreç. Buna daha da yoğunlaşacağız. Bizim düşüncelerimiz sadece bu sezon itibariyle ne yapabiliriz değil. Tercih edeceğimiz futbolcu profilleri geldiğinden itibaren katkı sağlayacak, önümüzdeki yılları da devam ettirecek futbolcu olacak. Bir tecrübeli sınıfına girecek yaş ortalaması 15 olacak. Onun dışındakilerin tamamı 25 yaş altı olacak. Çeşitli yerlerde çalışmalarımız var” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.