Mustafa Balbay, 200 imza ile aday olacak

Mustafa Balbay, 200 imza ile aday olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığına aday olan İzmir milletvekili Mustafa Balbay, delegelerle tek tek telefonla görüşerek 200 imza ile kurultaya aday olacağını ve bunun birkaç katı oy hedefi ile ipi göğüsleyeceğini söyledi.

6-17 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek 35. CHP Olağan Kurultayında genel başkanlığa aday olan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, kurultay öncesi delege temaslarını sürdürüyor. Yılbaşı sürecini delegelerle telefon trafiği yaparak geçirdiğini belirten Balbay, “Delegelerin büyük bölümünde mevcut gidişle partinin büyüyemeyeceği kanısını gördüm. Önerilerimin ve hazırladığım manifestonun dikkatlerinde olduğunu söylediler. Görüşmelerinde, delegelerin kurultaya peşin hükümle gelmediğini, 15 günlük süreyi ortak akıl ile değerlendireceklerini gördüm. 200 imza ile kurultaya aday olacağım. Devamında bunun birkaç katı oy hedefi ile ipi göğüsleyeceğimi düşünüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.