Muş’ta kentsel dönüşümde sona gelindi

Muş’ta kentsel dönüşümde sona gelindi

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, AKParti Muş Milletvekili Faruk Işık ve Belediye Başkanı Feyat Asya ile birlikte Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan’ı ziyaret etti.

MUŞ - Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı’na katılmak üzere Ankara’ya giden Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 2013 yılında kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan Kale Mahallesi’nde başlanacak olan çalışmalarla ilgili TOKİ Başkanı Mehmet Turan’ı ziyaret etti.

Vali Vedat Büyükersoy ve AKPi Muş Milletvekili Faruk Işık ile birlikte TOKİ başkanı ile görüştüklerini söyleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ne son noktayı koyduklarını açıkladı.

Asya, “Sayın valimiz ve sayın vekilimiz ile birlikte TOKİ Başkanımız Sayın Mehmet Ergün Turan’ı makamında ziyaret ettik. Çalışmalarımız ile ilgili kendisine bilgi verdik. Bizleri çok sıcak ve samimi bir ortamda karşıladı. Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili çalışmaları inceledik ve çalışmalara son noktayı koyduk. İnşallah en kısa süre içerisinde ilimizde çalışmalar başlayacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum