Muş’ta Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Muş’ta Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçiler için Muş’ta gıyabi cenaze namazı kılındı.

Soma’da meydana gelen maden faciasından sonra Muş’taki tüm camilerde Cuma Namazı’nın ardından gıyabı cenaze namazı kıldırıldı. Konu ile ilgili olarak basın mensuplarına bilgi veren İl Müftüsü Recep Uzun, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen ve tüm yurdu yasa boğan maden faciasında hayatını kaybeden işçiler için Muş’ta da gıyabı cenaze namazının kıldırıldığını söyledi. İşçilerin hayatlarını kaybetmesinden büyük bir üzüntü duyulduğunu belirten Uzun, “Bu kez ateş düştüğü yeri yakmadı. Ülkemizin dört bir tarafında insanlar bu acıyı yüreklerinde hissediyorlar, yaşıyorlar. Allah bu ülkeye bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Maden faciasında hayatını kaybeden tüm işçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar ve vatandaşlarımıza başınız sağ olsun diyoruz” dedi.

Muş’ta Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.