Muratpaşa’dan 21 Köy Okuluna 5 Bin 200 Kitap

Muratpaşa’dan 21 Köy Okuluna 5 Bin 200 Kitap

Muratpaşa Belediyesi, 21 köy okuluna 5 bin 200 kitap ulaştırdı.

Muratpaşa Belediyesi tarafından başlatılan ve devam eden kampanya ile vatandaşlardan toplanan kitaplar, uzmanlar tarafından tasnif edilerek okullara dağıtılıyor. Kütüphane Müdürlüğü, bugüne kadar 21 köy okuluna 5 bin 200 kitabı ulaştırdı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Van Vali Adnan Dardenliler Ortaokulu’na 130, Hakkari 23 Nisan Ortaokulu ve Akhisar Başlamış Ceyhan Karasoy Ortaokulu’na 120, Antalya Kepez Göksu Ortaokulu’na 117, Antalya Muratpaşa Spor Lisesi’ne 165 kitap gönderildi.

Kütüphane Müdürlüğü’nce toplanan kitaplar, uzmanlar tarafından tasnif edildikten sonra, talepte bulunan okullara gönderiliyor. Kitap bağışı kampanyası çerçevesinde, müfredata uygun yardımcı ders kitapları, ansiklopediler ile çocuklara yönelik öykü, roman ve boyama kitapları yer alıyor. Muratpaşa Belediyesi tarafından sürdürülen kitap bağışı kampanyası katılmak isteyen vatandaşların, 444 80 07 numaralı Turunç Masa hattına başvurabileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.