Muğla'da köpeğe işkence

Muğla'da köpeğe işkence

Köyceğiz'de arabayla sürüklenen bir köpek görüntülendi. Bunu yapan 'köpeğin sahibiyim' dedi.

Hayvanlara yönelik acımasızlığın görüntülerinden biri de Muğla’da kaydedildi. Bir otomobilin arkasına bağlı köpeğin, koşmaktan bitkin düştüğü, artık cansız bir beden gibi sürüklendiğini görenler, önce telefonunun kayıt düğmesine bastı, ardından aracı durdurup köpeğin acısını sonlandırdı, sonra da bu acımasızlığın hesabını sordu. Olay yerine jandarma çağrıldı. Bitkin ve yaralı köpek veterinere götürülerek tedavi altına alındı.

KÖPEĞİN SAHİBİNİ JANDARMA GÖTÜRDÜ

Muğla Köyceğiz’de öğlen saatlerinde yaşanan olayda talihsiz köpeğin durumunu fark eden insanlar olaya müdahale etti. Otomobili durduran kişiler köpeğin sahibi olduğunu iddia eden adamı jandarmaya şikayet ettiler. Ardından köpeği tedavi ettirmek için almak isteyen bu insanlara köpeğin sahibi karşı çıksa da hayvanseverler yaralı köpeği veterinere götürmeyi başardı. Köpeğin sahibi olduğunu iddia eden kişi de sorgulanmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.