Minibüs alev alev yandı

Minibüs alev alev yandı

Ordu'nun Ünye ilçesinde kapalı kasa kamyonet ile çarpışan minibüsün alev alarak yandığı trafik kazasında 2'si ağır 12 kişi yaralandı.

ORDU - Edinilen bilgiye göre, Ünye Devlet Hastanesi’ne cenazelerini almaya gidenlerin içinde bulunduğu Mesut Sekmen (29) idaresindeki 52 LH 073 plakalı minibüs, Çaybaşı Kavşağı'nda Hasan Demir (65) idaresindeki 52 LC 653 plakalı kapalı kasa kamyonet ile çarpıştı.

Çarpışmanın ardından kontrolden çıkan ve orta refüje çıkarak duran minibüs, alev alarak yanmaya başladı. Yolcuların hemen çıkarıldığı minibüsü kısa zamanda alevler sardı. Olay yerine gelen Ünye Belediyesi itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Kazada her iki aracın sürücüleri ile kapalı kasa kamyonette bulunan Erkan Demir (30),minibüste bulunan Bayram Topaloğlu (50), Ayşe Topaloğlu (43), Hatice Topaloğlu (45), Hanım Topaloğlu (37), Mehmet Topaloğlu (37), Güllü Topaloğlu (46), Gülay Topaloğlu (32), Ömer Topaloğlu (14) ve Berkan Bektaş (9) yaralandı. Yaralılar, Ünye Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralılardan Hasan Demir ile oğlu Erkan Demir’in durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.