Migren artık kabus olmaktan çıkıyor

Migren artık kabus olmaktan çıkıyor

Tüm dünyada en sık karşılaşılan rahatsızlıkların başında gelen migren, artık kabus olmaktan çıkıyor.

Estetik ve Plastik Cerrah Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, migren hastalarının tamamının tedaviye olumlu cevap verdiğini ve hasta kabulünün yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti. 2011-2012 yıllarında dünyaca ünlü plastik cerrah Prof. Dr. Bahman Guyuron ile ABD Cleveland University Hospitals’ta birlikte görev yaparak, migren tedavisi konusunda çalışmalar yapan Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, Türkiye’de de ABD’de uyguladığı son tekniklerle migren hastalarına umut oluyor. Fulya Terrace İstanbul’da hastalarını kabul eden Op. Dr. Ufuk Askeroğlu tarafından geçtiğimiz yıl uygulanmaya başlanan migren cerrahisi tüm hastalarda olumlu sonuçlar vermeye başladı. Türkiye’nin her yerinden yüzlerce hasta başvurusu ve kabulü devam etmekte. Bugüne kadar istatistiki olarak takip edilen hastalar arasında Op. Dr. Ufuk Askeroğlu’nun “migren cerrahisi” başarı oranı \%90 ve bu oran dünya literatürü üzerinde.

Migren tedavisinin genel anestezi altında yapılan ve çoğu durumda hastanın aynı gün ya da bir gün sonra taburcu edildiği cerrahi bir operasyon olduğunu ve migren çeşidine göre uygulanacak bölge ve yöntemin değiştiğini belirten Op. Dr. Askeroğlu, tedaviden hemen sonra sonuçların görülmeye başlandığını ve hastalarının hem sağlık hem de yaşam kalitesi açısından çok olumlu etkilendiklerini ekledi.

“MİGREN CERRAHİSİ” ÖNCESİ “MİGREN BOTOKSU” DA BİR ÇÖZÜM

Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, çoğu vakada migrenin şiddetine göre cerrahi prosedüre girmek istemeyen hastaya, 2010’da Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından onaylanan migren botoksu tedavisi de uyguladıklarını ve bugüne kadar uygulanan hastalarda çok başarılı sonuçlar elde ettiklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.