MHP'den Portakal'a tepki

MHP'den Portakal'a tepki

MHP, Twitter'dan Devlet Bahçeli'nin genel başkanlığıyla ilgili anket düzenleyen gazeteci Fatih Portakal'a "alçalmış" ve "insanlığını yitirmiş" ifadelerinin yer aldığı bir Twitter mesajıyla tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi, sosyal medya hesabından gazeteci Fatih Portakal'a ağır eleştirilerde bulundu.

Fatih Portakal, bugün sosyal medya hesabı üzerinden, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili bir anket yaptı. Tepki çeken ankette takipçilerine, “Sizce Devlet Bahçeli geçirdiği kalp operasyonundan sonra sağlık gerekçesiyle genel başkanlığı bırakır mı?” sorusunu yöneltti.

Bunun üzerine MHP’nin Twitter hesabından konuyla ilgili Portakal’a ağır ifadeler içeren bir cevap verildi. Portakal’a cevaben, “Fox TV’nin Soytarısı Fatih Portakal Liderimiz Devlet Bahçeli’nin sağlığı üzerinden anket-hesap yapacak kadar alçalmış, insanlığını yitirmiştir” ifadeleri kullanıldı.

y1-262.jpg

Fatih Portakal MHP'den gelen açıklamanın ardından sosyal medya hesabından "Ekrandan ilk gün geçmiş olsun dileğinde bulunan kişiye keşke bu sözü kullanmasaydınız. Tepki hakaretsiz de olabilirdi. Kurumsal @MHP_Bilgi den özür bekliyorum. Aksi takdirde yargıya başvurup, 1 tl'lik manevi tazminat davası açacağım" ifadelerini kullandı.

y2-208.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.