Metiner'den Arınç'a: FETÖ'cü ve senin gibidirler

Metiner'den Arınç'a: FETÖ'cü ve senin gibidirler

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile AK Parti Mehmet Metiner arasındaki tartışma, bugün karşılıklı yapılan açıklamalarla daha da gerildi. Son yanıt Metiner'den geldi: Çapın ve seviyen bu kadar işte!

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç kendisi için, “Gönül dünyamızda yeri yoktur” diyen AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner’e bu sabah yanıt katıldığı bir radyo programında yanıt verdi. Arınç, “Metiner kimdir ki sözleri bu kadar kıymetli olsun, internet sitelerinde kendine yer bulsun. Benim de gönül dünyamda bir sinek ısırığı kadar yeri yok. İyi bir siyasetçi değil, çok yanlış hareketler yapılıyor. Mecliste sevilmediğinin de tanığıyım. Adıyaman’da son sıradan seçilmişti. Adıyaman’dan geldiler bize yalvardılar bunu bizden alın. Fitne çıkarıyor dediler” dedi.

Arınç ayrıca yeni parti kurmayacaklarını, kendisinin hâlâ ‘iyi bir AK Partili olduğunu” söyledi.

‘BENİ REİS SEÇTİ’

Metiner ise Arınç’ın kendisi hakkındaki bu sözlerine Twitter’dan yanıt verdi: “Bu sözler sana ait ise çapın ve seviyen bu kadar işte! Adıyaman’dan geldiğini söylediğin kişiler de FETÖ’cü ve senin gibilerdir mutlaka! Seni de 81 ilden kripto FETÖ’cüdür fitnecilik yapıyor diye şikayet ediyorlardı. Nasıl biri olduğun görüldü. Haklıymışlar! Adıyaman’da son sıradan değil, 2. sıradan, Reis’in kontenjanından seçildim. Senin gibilerin beni sevmemesinden de ancak mutluluk duyarım! Madem beni Adıyaman’dan aldıracak gücün vardı da niye liste dışı bırakamadın beni? Bak İstanbul’da en iyi sıradayım. Ya sen? Senin de, o dönem senin gibi iktidar katında bulunanların da beni harcamaya gücünüz yetmedi. Yetmeyecek de inşaallah.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.