Metin Göktepe Ödüllleri için başvurular başladı

Metin Göktepe Ödüllleri için başvurular başladı

Evrensel Gazetesi muhabiri Metin Göktepe anısına verilen ‘Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri’ için başvurular başladı.

Evrensel Gazetesi muhabiri Metin Göktepe ve görevi başında yitirilen gazetecilerin anılarını yaşatmak, genç gazetecileri gerçeklere bağlı bir habercilik konusunda özendirmek amacıyla düzenlenen Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri için başvurular başladı.

Üç dal

Ödüller gazete ya da televizyon haberi, fotoğraf ve yerel gazetecilik dallarında dağıtılıyor.

Koşullar

Yarışmaya, 15 Mart 2015 ile 15 Mart 2016 tarihleri arasında yayımlanmış olan ürünler katılabiliyor.

Yarışmaya katılacak ürünler, yazılı basında yayımlanmış olanlardan, 1 asıl, 14 fotokopi olarak, TV’de yayımlanmış olan ürünlerden ise 1 örnek DVD formatı ya da flash belleğe yüklü haliyle gönderilmesi gerekiyor.

Fotoğraf dalında yarışmaya katılacak adayların ise, 1 asıl 14 fotokopi olarak gönderecekleri fotoğraflarının arka yüzlerinin sol alt köşesine bir etiketle ürünün adını, çekildiği yer ve tarihini yazmaları gerekiyor. Gönderilen fotoğrafların en az 18×24 cm ebatlarında (renkli ya da siyah beyaz) olması gerekiyor.

Jüri üyeleri

Ayşe Yıldırım, Ayşegül Doğan, Celal Başlangıç, Ceren Sözeri, Fatih Polat, Fehim Taştekin, Fikret İlkiz, Göksel Göksu, Hıfzı Topuz, Jale Özgentürk, Kamil Tekin Sürek, Mehveş Evin, Nazım Alpman, Nevin Sungur.

İletişim 

Yarışmaya katılacak adayların ürünlerini kısa öz geçmişleri, iletişim bilgileri ve bir fotoğrafları ile birlikte; Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri Silivrikapı Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi Çevre Tiyatrosu Sokağı Çaykara Palas Apt. No: 1/C (Evrensel Gazetesi) Kocamustafapaşa/İSTANBUL adresine, 20 Mart 2016 tarihine kadar göndermeleri gerekiyor.

Kazananlara ödülleri Metin Göktepe’nin doğum günü olan 10 Nisan 2016 tarihinde düzenlenecek törenle verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.