Messi ve Ronaldo'dan Soma mesajı

Messi ve Ronaldo'dan Soma mesajı

Barcelonalı futbolcu Messi ve Real Madrid'in yıldızı Ronaldo, Soma'da meydana gelen facia nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Dünyanın en iyi iki futbolcusu olarak gösterilen Lİonel Messi ve Cristiano Ronaldo, Manisa'nin Soma ilçesinde yaşanan madem faciasında hayatını kaybedenler için üzüntülerini dile getirdi.

Messi, resmi Facebook hesabından yayımladığı İngilizce ve Türkçe mesajında, "Manisa'da meydana gelen maden kazası sebebi ile vefat eden madencilerin aileleri başta olmak üzere, tüm Türkiye 'ye başsağlığı diliyorum. Umarım içeride kalan madenciler bir an önce kurtarılır. Kalbim kazadan etkilenen herkesle birlikte" ifadelerini kullandı.

Real Madrid ve Portekiz Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Ronaldo ise Facebook hesabı üzerinden, "Kalbim, Soma'da hayatını kaybeden madencilerin aileleriyle. Dualarım da hala içerde olup kurtarılmayı bekleyen işçilerle" mesajını yayımladı. 

Radikal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.