Mersin İdmanyurdu Başkanı: İstanbul'dan Şampiyon Döneceğiz

Mersin İdmanyurdu Başkanı: İstanbul'dan Şampiyon Döneceğiz

Yarın Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Samsunspor’la final maçında karşı karşıya gelecek olan Mersin İdmanyurdu'nda Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, "Bu karşılaşma sonrasında Mersin İdmanyurdu'nun Süper Lig’e çıkacağına inanıyorum. İstanbul'dan şampiyon olarak döne

Süper Lig’i hak ettiklerini ifade eden Başkan Kahramanlı, "Artık son maçımız. Bu maçta gerekeni yapıp yeniden Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Mersinlilerin de takımlarına güvenmesini ve destek vermesini bekliyoruz. Başka Mersin İdmanyurdu yok. Biz yönetim olarak sezon içerisinde gereken fedakarlığı yaptık. Artık son sözü sahada futbolcularımız söyleyecek" diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, futbolculara güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Takım olarak tek düşüncelerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Kahramanlı, "Futbolcularımız Orduspor maçında ne kadar kaliteli ve tecrübeli bir takım olduklarını gösterdiler. Son 90 dakika daha mücadele edecekler. Şehir olarak onlara inanıyoruz. Şampiyonluk için kenetlenen Mersin takımı, taraftarlarının da bu maçta kendilerini yalnız bırakmasını istemiyor" dedi.

Öte yandan, takımda kart cezalısı Nduka dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Teknik direktör Hakan Kutlu, Samsunspor'u iyi tanıdıklarını belirterek, taraftarların da desteği ile gülen tarafın kendilerinin olacağını söyledi.

Mersin’deki taraftarlar derneğinin de, gece saat 21.30'da Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndan 60 otobüsle İstanbul’a gideceği bildirildi.

Mersin İdmanyurdu Başkanı: İstanbul'dan Şampiyon Döneceğiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.