Memur-Sen'den 'Darbe' girişimine tepki

Memur-Sen'den 'Darbe' girişimine tepki

Memur - Sen Hakkari Şubesi, 'darbe' girişimini kınamak amacıyla basın açıklaması düzenledi. .

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ- Valilik binası önünde yapılan ve AKP Hakkari İl Başkanı ile sendika bileşeni temsilcilerinin destek verdiği açıklama metnini okuyan Memur Sen İl Temsilcisi Nihat Gür, darbe girişimine tepki gösterdi

Darbe girişimini bir kez daha lanetlediklerini belirten Gür,  "Alçaklık, hainlik ve canilikle canları pahasına mücadele eden milletimizin şanlı ve onurlu direnişi ise tarihe altın harflerle yazılmıştır. Sancağı en önde sadece eliyle değil yüreğiyle taşıyan millet geleceğine sahip çıkmıştır. Sultan Alpaslan'ın, Kılıçarslan'ın, Selahaddin Eyyubi'nin, Ertuğrul Gazi'nin, Osman Gazi'nin, Orhan Gazi'nin, Fatih Sultan Mehmet'in, Kanuni Sultan Süleyman'ın, Yavuz Sultan Selim'in ve Mehmet Akif'in torunları büyük Türkiye yolculuğunu durdurmaya çalışan teröristlere diz çöktürmüştür.  Bugün ülkemizin yerli ve milli unsurlarının hep birlikte verdiği destansı mücadelesine tanıklık ediyoruz. Bu mücadeleyi verenler sadece Anadolu için değil tüm insanlık için veriyor. Tüm mazlumların umudu olan Türkiye'yi canı pahasına savunuyor, topyekun insanlığın kurtuluşu için tarih yazıyor." diye konuştu.

memuren.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.