Melih Gökçek: O haini bize teslim edin

Melih Gökçek: O haini bize teslim edin

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle, Ankara'dan anma etkinliği düzenleniyor. Kızılay'da toplananlar, Meclis'e doğru yürüyüşe başladı.

Ankara’da 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünü anma etkinlikleri, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nda (eski adıyla Kızılay Meydanı) yapılıyor.

Anma etkinliği için, Kızılay ve çevresi araç trafiğine kapatıldı. Güvenpark’ta ve Atatürk Bulvarı üzerinde toplanan kişiler için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Metro çıkışı ve Atatürk Bulvarı’na bağlanan tüm yolların girişlerinde polis arama noktaları oluşturuldu.

Güvenpark’ta oluşturulan fotoğraf sergisi ve 15 Temmuz gecesine ait sinevizyon gösterimine ilgi yoğundu.

Darbe girişimi sırasında yaşananların ve darbe girişimi hakkında düşüncelerin yazılması için 15 Temmuz anı defteri oluşturuldu.

15-temmuz-ani-defteri

Çevik kuvvet ekipleri alan dışındaki aramaların yanı sıra meydandaki katılımcıların da üzerini arıyor.

15-temmuz-ankara-arama

Kızılay’da toplanan kalabalığa toplanma alanının Türkiye Büyük Millet Meclisi olduğu hatırlatılan anonslar yapıldı. Kalabalık, Meclis önüne doğru gidiyor.

Meydandakilere seslenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İstanbul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı milyonların karşıladığını belirtti. Gökçek, “Buradan Amerika sesleniyoruz. FETÖ’yü teslim edin bize. O haini teslim edin” dedi.

Saat 00.13’te Ulus’tan yürüyüşün başlayacağını dile getiren Gökçek, herkesi sabah namazı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet etti.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.