Medipol Başakşehir liderliği sürdürdü

Medipol Başakşehir liderliği sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Medipol Başakşehir sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Medipol Başakşehir sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü 18'inci dakikada Epureanu kaydetti.

Medipol Başakşehir bu skorla en yakın rakibi Galatasaray ile puan farkını 4'e çıkardı

18'inci dakikada Medipol Başakşehir öne geçti. Edin Visca'nın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde topla buluşan Epureanu'nun şutunda top ağlara gitti: 1-0.

Karşılaşmanın ilk yarısı Medipol Başakşehir'in 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da başka gol olmadı ve Medipol Başakşehir sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN TOP TOPLAYICIYA TEPKİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş karşılaşmanın ilk yarısında yaşanan bir pozisyon sonucunda kenarda top toplayıcılık yapan bir çocuğa tepki gösterdi. 45'inci dakikada siyah beyazlı ekibin taç atışı kazandığı anda topun geç atılması sebebiyle Güneş top toplayıcı çocuğa kızdı. Şenol Güneş, mücadelenin ilk yarısında da Jeremain Lens ile bir diyaloğa girdi.

MEDEL CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Beşiktaşlı Gary Medel, Medipol Başakşehir mücadelesinin 75'inci dakikasında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü. Şilili futbolcu gelecek hafta Vodafone Park'ta oynanacak Demir Grup Sivasspor mücadelesinde forma giyemeyecek.  (DHA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.