Medipol Başakşehir: 1 - Beşiktaş: 0

Medipol Başakşehir: 1 - Beşiktaş: 0

Spor Toto Süper Lig'de zirve mücadelesi veren 2 takım Medipol Başakşehir ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Ev sahibi Başakşehir, 28'inci dakikada Elia'nın kaydettiği golle 3 puanı hanesine yazırdı.

Spor Toto Süper Lig’in 26’ncı haftasında Medipol Başakşehir, Beşiktaş’ı konuk etti.

Medipol Başakşehir’de geçtiğimiz hafta oynanan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Alexandru Epureanu ve sarı kart cezalısı Emre Belözoğlu kadroda yer almadı. Abdullah Avcı bu iki oyuncunun yerine Manuel da Costa ve İrfan Can Kahveci’ye ilk 11’de forma şansı verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup eden 11’i bozmadı. Kalede Fabri’ye görev veren tecrübeli teknik adam defans kurgusunu Gökhan Gönül, Medel, Tosic ve Adriano ile kurdu. Orta sahada Atiba ve Tolgay Arslan’a forma şansı veren Güneş; Lens, Talisca ve Babel’in önünde Negredo’ya forma verdi. Sakatlığı bulunan Pepe maç kadrosuna dahil edilmedi.

Medipol Başakşehir, 28’inci Eljero Elia ile öne geçti. Edin Visca’nın pasını penaltı noktasının çaprazına koşan Eljero Elia’a gönderdi. Elia’nın bekletmeden sağ ayağı ile yerden vuruşunda top ağlara gitti.

İlk yarı Başakşehir’in üstünlüğü ile geçilirken, 3 oyuncuya sarı kart çıktı. Beşiktaş’ta Gary Medel ve Ryan Babel; Medipol Başakşehir’de de Junior Caiçara ve Eljero Elia sarı kart gören isimler oldu.

Medipol Başakşehir’de, 62’nci dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Junior Caiçara, oyundan atıldı.

Bu sonuçla puanını 53’e çıkaran Başakşehir, ikinci sıraya yükseldi. Üçüncü sırada olan Beşiktaş ise 50 puanda kaldı.

Maç öncesinde aynı puanda bulunan iki takımdan Beşiktaş, averaj farkıyla ikinci sırada yer alıyordu. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.