Med Nuçe TV’de “Kardeş Aile Kampanyası” özel yayını

Med Nuçe TV’de “Kardeş Aile Kampanyası” özel yayını

Sokağa çıkma yasaklarının olduğu illerde evleri yıkılanlarla dayanışmak için, Med Nuçe TV gün boyunca “Kardeş Aile Kampanyası” özel yayını yapacak.

Med Nuçe TV, sokağa çıkma yasaklarının olduğu illerde evleri yıkılanlarla dayanışmak için “Kardeş Aile Kampanyası” özel yayınına başladı.

Bugün saat 10.00’da başlayan kampanya yayını gece yarısına kadar sürecek.

Kürt sanatçılar, siyasetçiler, sivil toplum kurumu yetkilileri ve evleri yıkılan aileler programa katılıp destek çağrısında bulunacak.

Halkların Demokratik Partisi (HPD) Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Demokratik Toplum Kongresi (DTP) Eş Başkanı Hatip Dicle gibi siyasiler de özel yayına katılacak.

Kampanya Twitter’da da #KardesAileMednucetv hashtag’i ile paylaşılıyor.

Kardeş Aile Kampanyası hakkında

HDP Genel Merkezi, 79 gün boyunca sokağa çıkma yasağının sürdüğü Cizre halkıyla dayanışmak için Kardeş Aile Kampanyası başlattı.

Kampanya, Cizreli ailelere destek olacak gönüllü aileler bulunmasını hedefliyor.

Her gönüllü aileden, kendi maddi durumuna uygun bir ölçüde Cizreli ailelere ev kirası, mutfak masrafları. Çocukların okul masrafları ve benzeri giderlerin karşılanması için destek sunması bekleniyor.

“Gönüllü Aile” olmak isteyenler, HDP İl ve İlçe Örgütleriyle temas kurabilir.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.