MEB'den Selahattin Demirtaş'ın eşiyle ilgili açıklama

MEB'den Selahattin Demirtaş'ın eşiyle ilgili açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB), HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın öğretmen eşiyle ilgili bazı yazılı ve görsel medyada yer alan haberler ile ilgili açıklama yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamada, Demirtaş'ın öğretmen eşi ile ilgili, bazı yazılı ve görsel medyada haberler bulunduğu belirtilerek, "Haberlere konu olan öğretmen B.D, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde, 2004 yılından itibaren, 112 günü 2015-2016 eğitim-öğretim yılına ait olmak üzere, toplam 774 gün hastalık raporuna bağlı hastalık izni kullanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada,"Bütün öğretmenlerin hastalığa bağlı aldıkları raporlarda olduğu gibi B.D'ye ait raporlar da anılan mevzuat hükümleri çerçevesinde yetkili idari birimler tarafından incelenerek, izne dönüştürülmüştür" ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.