M'Bia: 'Eto'o bizim ülkemizde efsane haline geldi'

M'Bia: 'Eto'o bizim ülkemizde efsane haline geldi'

Trabzonspor'un Kamerunlu yıldız oyuncusu M'Bia, vatandaşı Samuel Eto'o'nun, ülkelerinde efsane bir isim haline geldiğini söyledi.

Trabzonspor'un Kamerunlu oyuncusu Stephane M'Bia, Periscope uygulamasında bordo-mavili taraftarların sorularını yanıtladı. Hamsiyi çok sevdiğini belirten M'Bia, Trabzon'da her şeyin kendi adına olumlu gittiğini ifade etti.

Trabzonspor'un Kamerunlu yıldız oyuncusu M'Bia, Antalyaspor forması giyen Samuel Eto'o'nun ülkelerinde efsane bir isim haline geldiğini belirterek, "Eto'o çok önemli bir oyuncu. Bizim ülkemizde efsane haline geldi. Onu çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Yarın oynayacağımız maçta ise ben Trabzonspor'u temsil edeceğim. Trabzonspor'un kazanması galip gelmesi adına ne gerekiyorsa ortaya koymamız gerek. İşin o tarafına değil de kendi takımımıza bakacağız. Taraftarın desteği ile kazanmak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.