Mahalle halkı, yollarının onarılmasını istiyor

Mahalle halkı, yollarının onarılmasını istiyor

Hakkari'nin Karşıyaka Mahallesinde yaşayan vatandaşlar, çamur deryasından geçilmeyen yollarının onarılmasını istiyor.

Hakkari'den 2 kilometre mesafede bulunan Karşıyaka Mahallesi Gopsi Tekçeler semti sakinleri, yaklaşık bir yıl önce bir firma tarafından içme suyu şebekesi için kazılan yollarının onarılmaması üzerine karların erimesi ile birlikte yolun kullanılamaz hale geldiğini ifade ettiler.

Mahalle sakinleri, "Yolumuz askeriyeye giden yolun alt kısmında bulunmaktadır. Geçen yıl bir firma tarafından şehir merkezine içme suyu şebekesi çekildi. Yol tahrip edilerek bu halde bırakıldı. Kış aylarının gelmesi ile birlikte yol o şekilde bırakıldı. Karların erimesi ile birlikte çamur deryasına dönen yolda geçmemiz imkansız hale geldi. Mahalle yolu artık araç girişine geçit vermiyor. Belediye yetkililerinden ricamız, yolumuzu bir an önce onarılmasıdır" şeklinde konuştular.

Hakkari Belediye Başkanlığı yetkilileri ise, kar yağışı ile birlikte tahrip olan tüm yollarda kademeli bir şekilde onarım çalışmaları başlatacaklarını belirttiler.

Mahalle halkı, yollarının onarılmasını istiyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.