Madrid, finale uçtu

Madrid, finale uçtu

Real Madrid ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Manchester City'i sahasında 1-0 yenerek Şampiyonlar Ligi finalinde Atletico Madrid'in rakibi oldu.

Ev sahibi Real Madrid maça Navas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, Isco, Bale, Jese, Cristiano Ronaldo 11'i ile çıkarken, Man City ise Hart, Sagna, Kompany, Otamendi, Clichy, Fernando, Fernandinho, Navas, Yaya Toure, De Bruyne, Agüero ile sahada yer aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı az pozisyonlu ve düşük tempolu geçti. Zidane'ın öğrencileri bu 45 dakikalık sürede Manchester City'ye nefes aldırmadı. 20. dakikada ise skoru değiştiren gol geldi. Sağ kanattan gelişen atakta Carvajal, ceza sahası içindeki Bale'a topu ortaladı. Bu ortaya Galli oyuncu iyi bir vuruş yaptı, top Fernando'ya da çarpıp ağlarla buluştu. Gol Fernando'ya yazıldı.

Atletico Madrid ile Real Madrid, 2013-2014 sezonunun ardından bir kez daha Şampiyonlar Ligi finalinde, Milano’da karşılaşacak. Maç 28 Mayıs Cumartesi günü oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.