Lise Coğrafya Ve Tarih Dersi Programları Yenileniyor

Lise Coğrafya Ve Tarih Dersi Programları Yenileniyor

Milli Eğitim Bakanlığı, müfredat çalışmaları kapsamında lise kademesinde tüm sınıflar için coğrafya ve tarih taslak öğretim programlarının hazırlandığını bildirdi

Milli Eğitim Bakanlığı ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve TÜBİTAK arasında imzalanan eğitimde işbirliği protokolü kapsamında tarih ile coğrafya derslerinin 9-12’ci sınıflara ait taslak öğretim programları hazırlandı.

Taslak metinle ilgili başta öğretmenler, akademisyenler, uzmanlar, öğrenciler ve veliler olmak üzere bütün vatandaşların görüş ve önerilerinin alınacağı belirtildi. Bu kapsamda hazırlanan taslak öğretim programları, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’nın "ttkb.meb.gov.tr" sayfasında görüş ve önerilere açılacak. Taslak öğretim programları ile ilgili görüş ve öneri sunmak isteyen başta öğretmenler olmak üzere akademisyen, uzman, öğrenci, veli ve diğer paydaşlar görüş ve önerilerini bugünden itibaren 1 Nisan saat 18.00´e kadar Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı internet sayfasından görüşlerini gönderebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.