Lara Kundu Otelleri ile Tatilin Keyfini Çıkarın

Lara Kundu Otelleri ile Tatilin Keyfini Çıkarın

Antalya’nın her daim popüler olan tatil merkezi Lara aynı zamanda yurdun en uzun kumsalına sahip oluşuyla da tanınıyor.

(ilandır)

Lara doğal güzelliklerin eşsiz tarihi değerlerle kusursuz bir birleşimi ve bu özellikleri sebebiyle doğal olarak her yıl hem yerli hem de yabancı binlerce turist tarafından ziyaret ediliyor. Lara’ya bir kez gelen ilk fırsatta bu kendine özgü aurası ve güzelliği ile büyüleyen tatil merkezine tekrar gelmek için can atıyor. Doğrusu bunun şaşırtıcı olduğunu söylemek zor, zira Antalya’nın en popüler ilçesi Lara bir değil bin kez gidilmeye değer bir tatil merkezi ve buraya her gidişte farklı tatlar, maceralarla dolu tatiller yaşanacağına en ufak bir şüphe yok. Eğer tatil planları yapmaya başladıysanız Antalya’yı ve özellikle de Lara’yı plan yaparken es geçmemenizi tavsiye ediyoruz, emin olun ki Türkiye’nin en uzun ve güzel plajı, ev sahipliği yaptığı muhteşem tarihi mekânlar, Antalya’ya özgü lezzetler, doğal harikaları ve eğlencesiyle tatil yapmak için tercih edilebilecek en doğru adres.

Altınkum plajı aklınızı başınızdan alacak

Lara Kundu otelleri bu güzel ilçede yapacağınız tatillere farklı bir tat katacak. İlçede bulunan otellerin çoğunda havuz var ve havuzlu bir otelde kalsanız dahi havuza girmek yerine Lara’nın tüm dünyaca tanınan muhteşem plajı Altınkum’a mutlaka gitmelisiniz. Altınkum plajı adını altın rengi kumlarından alıyor ve hem çok uzun hem de çok geniş bir plaj. Eğer kum plajları seviyorsanız bu plajın hayatınıza gördüğünüz en etkileyici plajlardan biri olacağı kesin. Denizi de plaja yakışır güzellikteki Altınkum’un güzelliği dillere destan kumlarının aynı zamanda romatizmal hastalıklara iyi geldiğini de ekleyelim. Birçok kişi sırf bu kumlar için Lara’ya geliyor, yani eğer romatizma sorununuz varsa Altınkum’da hem hastalığınızın tedavisine yardım ederken hem de çok keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Yoksa siz hala Olimpos’u görmediniz mi?

Antalya Olimpos otelleri ismi Antalya ile özdeşleşmiş olan Olimpos’ta hayatınızın en güzel tatilini yaşatmayı vaat ediyorlar. Caretta caretta kaplumbağalarının ülkemizdeki birkaç yumurtlama noktasından biri olan Olimpos bu nedenle bütün olarak sit alanı konumunda ve bu sayede doğal güzelliğini mükemmel şekilde korumayı başarmış. Aynı zamanda tarihi açıdan da önemli olan Olimpos’u eğer hala görmediyseniz çok şey kaçırdığınızı bilmelisiniz. Bu arada Olimpos Antalya’nın en eğlenceli noktalarından da biri, bölgede çok sayıda eğlence mekânı bulunuyor, eğer gece hayatına düşkünseniz Olimpos’ta samimi ve özgür bir ortamda eğlenmenin tadını çıkartabilirsiniz.

Lara ve Olimpos sizi bekliyor

Söz konusu özellikle de yaz tatilleri olduğunda Antalya’nın en popüler ili tatil merkezi olan Lara ve Olimpos sizi bekliyor. Bahar aylarında da çok güzel olan ilçelere isterseniz erken bir tatil yapmak ve uzun kışın yorgunluğunu üstünüzden atmak için gidebilir isterseniz yaz aylarında giderek dört dörtlük bir yaz tatili yaşayabilirsiniz. Bu arada Antalya’nın kış mevsimi boyunca da gayet hareketli ve hem yerli hem de yabancı turistler tarafından ziyaret edilen bir tatil destinasyonu olduğunu da eklemeden geçmeyelim. Kısacası yılın on iki ayı boyunca Antalya’ya gidebilir ve Lara ile Olimpos’un tadını çıkartabilirsiniz.

Konforlu ve şık bir tatil deneyimine hazır olun

Venezia Palace Antalya’nın en güzel otellerinden biri. Otelde İtalyan, Brezilya, Arjantin ve Uzakdoğu’nun yanı sıra balık ala carte restoranlar bulunuyor yani eğer lezzetli bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız Venezia Palace kesinlikle tam size göre. Bilardo, animasyon gibi birçok alternatifle eğlenceli zaman geçireceğiniz otelle Antalya’da hem eğlenceli, hem keyifli, hem çık hem de lüks bir tatil yaşayacaksınız.

Sanıyoruz tüm bu anlattıklarımız tatil planlarınızın rotasını Antalya’ya ve Lara ile Olimpos’a çevirme konusunda ikna olmanıza yetip artmıştır diye düşünüyoruz. Antalya’nın doğal ve tarihi dokusuyla tanınan, ülkemizin en uzun kumsalına ev sahipliği yapan ilçesi Lara da Olimpos da size hayallerinizdekinden bile daha keyifli, daha renkli ve daha güzel bir tatil yaşama fırsatı sunuyor. Tüm bunlara bir de Lara ile Olimpos otellerinin kaliteli hizmet anlayışı eklenince ilk tatilde Antalya’ya gitmemeniz için hiçbir neden yok bizce, ya sizce?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.