Kuzey Kore'nin ABD'yi vurduğu an!

Kuzey Kore'nin ABD'yi vurduğu an!

Kuzey Kore yönetimi, yeni propaganda filminde ABD'yi doğrudan hedef aldı!

ABD’yle Kuzey Kore arasındaki nükleer gerilim bir kez daha tırmanırken, Pyonyang’dan ‘çarpıcı’ bir propaganda filmi yayımlandı. Filmde, Kuzey Kore ordusu Beyaz Saray’a ve Amerikan uçak gemilerine saldırı düzenliyor.

Ülkenin propaganda organı Mearir (Yankı) tarafından yayımlanan 2 buçuk dakikalık film, kurucu lider Kim Il-Sung’un 105’inci doğumgünü için 15 Nisan’da düzenlenen ve bir dizi balistik füzenin sergilendiği askeri geçit töreninde çekilen görüntülerle açılıyor.

Dramatik bir müzik eşliğinde, Amerikan uçak gemileri füzelerle vurulurken, “Düşman saldırganlık ve işgal yönünde ilk adımlarını attığında, nükleer teknoloji ve füze teknolojisi konusunda dünyaya liderlik eden güçlü bir ülkenin ne yapabileceğini göstereceğiz”yazıyor. Görüntülerde, Beyaz Saray da hedef alınıyor. Son sahnedeyse, yanan bir Amerikan bayrağı ile bir mezarlık üst üste görülüyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.