Kuzenlerin Arazi Kavgası: 3 Yaralı, 5 Gözaltı

Kuzenlerin Arazi Kavgası: 3 Yaralı, 5 Gözaltı

Amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı.

URFA - Olay, gece geç saatlerde Direkli Mahallesi 1692’nci sokakta meydana geldi. İddiaya göre, amca çocuğu olan Mesut, Şükrü ve Yaşar Gül ile İslim, Mehmet ve Haydar Gül arasında arazi anlaşmazlığından dolayı tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışma 2 ailenin yakınlarının katılımıyla taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada; İslim Gül ile çocukları Mehmet ve Haydar Gül yaralandı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kavgayı sonlandırıp yaralıları ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderdi. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, polis kavgaya karışan 5 kişiyi gözaltına aldı.

Polis, yeni bir kavga yaşanmaması için yaralıların tedavi gördüğü hastane ve amca çocuklarının yaşadığı sokakta güvenlik önlemi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.