Kuvvetli ve yoğun kar geliyor

Kuvvetli ve yoğun kar geliyor

Marmara’nın Doğusu ve Batı Karadeniz’de bugünden itibaren kuvvetli ve yoğun kar yağışları bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara’nın doğusu ve Batı Karadeniz’de bugün başlayacak kar yağışlarının Sakarya, Kocaeli, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu’nun kuzeyi ile Sinop’da önümüzdeki hafta başına kadar kuvvetli ve yer yer yoğun olması (20 – 50 cm kar yüksekliği) beklendiğini açıkladı. Ayrıca vatandaşlar buzlanma, don olayı, tipi şeklinde kar yağışı, çığ düşme riski ve ulaşımda aksamalar gibi oluşabilecek olumsuzluklara karşıda uyarıldı.

ORTA KARADENİZ'DE DE YOĞUN KARYAĞIŞLARI BEKLENİYOR

Meteoroloji, Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde görülen kar yağışlarının akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak Tokat, Amasya, Çorum ile Ordu, Samsun ve Giresun'un iç kesimlerinde kuvvetli, yer yer yoğun olmasının beklendiğini açıklarken, yağışların cumartesi günü akşam saatlerinden itibaren Amasya ve Çorum çevrelerinde etkisini kaybedeceği, diğer illerimizde kıyı kesimler dahil olmak üzere yoğun kar yağışı şeklinde devam edeceği tahmin edildiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.