Kurtulmuş'tan Muhammed Ali açıklaması

Kurtulmuş'tan Muhammed Ali açıklaması

Başbakan Yardımcıs Numan Kurtulmuş, "Muhammed Ali'nin bizim kuşağımız için ayrı bir önemi vardır. Kimliğiyle, başarılarıyla ve duruşuyla tüm dünya Müslümanlarının 'Güçlü' sesi olan bir dünya yıldızıydı Muhammed Ali" dedi.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden dünya ağır siklet eski boks şampiyonu Muhammed Ali'nin hayatını kaybetmesine ilişkin yaptığı açıklamada, "Vefat ettiği haberini aldığımız dünya boks tarihinin en büyük şampiyonu Muhammed Ali'ye Allah'tan rahmet dilerim. Muhammed Ali'nin bizim kuşağımız için ayrı bir önemi vardır. Muhammed Ali'nin müsabakalarını izlemek için uykusuz kaldığımız günler olmuştur. Kimliğiyle, başarılarıyla ve duruşuyla tüm dünya Müslümanlarının 'güçlü' sesi olan bir dünya yıldızıydı Muhammed Ali. ABD'de yaşayan Müslümanlar için de çok önemli bir isimdi. İslam dünyasının başı sağolsun. Bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.