Kürdistan Yurtseverler Birliği petrol satışını destekliyor

Kürdistan Yurtseverler Birliği petrol satışını destekliyor

Kürdistan Yurtseverler(KYB) Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Berhem Salih KYB’nin Kürdistan’da petrol üretimine ve bu petrolün uluslararası piyasalara satılmasına destek verdiğini açıkladı.

HEWLÊR - Hewlêr’de KYB’nin 29.kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılan ve ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Salih şöyle dedi: ’’KYB petrol üretimini ve petrol ihracını desteklemektedir, bu petrol satışı halkımızın refah düzeyini yükseltecektir yoksa eskisi petrolün halkımızın başına bela olmasını istemeyiz.’’

Basnews'in haberine göre, bazı KYB milletvekillerinin petrol ihracına itirazlarının bulunduğunu doğrulayan Salih, Kürdistan Yurtseverler Birliği olarak petrol ihracını desteklediklerini dile getirdi.

Öte yandan Berhem Salih KYB kongresine ilişkin şunları kaydetti: ’’Şu ana kadar kongre tarihini belirlememiştik fakat Kürdistan’ın yeni kabinesinin oluşturulmasından sonra tarihi netleştireceğiz. KYB’nin 4. Kongresi’nin güçlenme ve yenilenmeye imkan sağlayacağına inanıyoruz’’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.