Kulp Belediyesi İlk Halk Toplantısı Yapıldı

Kulp Belediyesi İlk Halk Toplantısı Yapıldı

Diyarbakır'ın Kulp ilçe Belediye Eşbaşkanları Metin Dinar ve Sadiye Süer Baran başkanlığında ilçenin sorunlarına ilişkin halkın görüş, öneri ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü halk toplantısı yapıldı.

DİYARBAKIR - Kulp Belediye Eşbaşkanları Metin Dinar ve Sadiye Süer Baran ilk halk toplantısını Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi. Belediye meclis üyeleri ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen eşbaşkanlar ilk toplantıda sorun ve talepleri dinledi. Belediyenin gelir giderleri, ilçe merkezinde başıboş bırakılan hayvanların durumu, devam eden proje ve çalışmalar, imar, sosyal yardımlar ve çevre konularında vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Kulp Belediye Eşbaşkanları Metin Dinar ve Sadiye Süer Baran yapacakları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Belediye eşbaşkanlarının bilgilendirmelerinin ardından söz alarak mahalleleri ile ilgili sıkıntılarını dile getiren vatandaşlar, bu tür toplantıların çok verimli olduğunu söyledi.

Kulp Belediyesi İlk Halk Toplantısı Yapıldı

Kulp Belediyesi İlk Halk Toplantısı Yapıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.