Kulp Belediyesi Halk Toplantılarını Tamamladı

Kulp Belediyesi Halk Toplantılarını Tamamladı

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediye Eşbaşkanları Sadiye Süer Baran ve Metin Dinar, Yeni Mahalle ve Turgut Özal mahallelileri ile yaptıkları toplantılarla kent içi halk toplantılarını tamamladı.

Toplantılarda, diğer mahallelerde olduğu gibi hesap verebilirlik ve şeffaflık ilkelerini ön plana çıkaran eşbaşkanlar belediyenin gelir-giderlerini tek tek halkla paylaştı. İlçenin en büyük sorunu olan su sorunu ve imar durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan eşbaşkanlar, içme suyu projesi inşaatının yol yapımının bittiğini, yıl sonuna kadar tamamıyla sonlanacağı müjdesini verdi. Eşbaşkanlar, "İçme suyu projesinin yanında şehir içi şebekesinin yeniden yapılması gerekiyor. Yeni imar çalışmamız devam ediyor. Var olan kaçak yapılarının tespiti için oluşturduğumuz İmar Komisyonu'muz ve teknik ekiplerimiz aralıksız çalışmaktadırlar. Kaçak yapıya izin vermeyeceğimiz herkes bilmelidir. Tabi ki halkımızın can güvenliği öncelikli olup çarpık bir yapılaşmanın önüne geçmek ve daha yeşili bol olan bir ilçe için bu ilkemizden ödün vermeyeceğiz. Kulp Belediyesi'ni birlikte yönetmek için sizlerle bir aradayız. Halkımızın her birinin önerisi bizim için çok önemlidir" dedi.

Gelen öneri ve talepler aciliyetine göre sıralanıp çözeceklerini belirten eşbaşkanlar, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Kulp Belediyesi Halk Toplantılarını Tamamladı

Kulp Belediyesi Halk Toplantılarını Tamamladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.