Küçük kardeşlerin feci ölümü

Küçük kardeşlerin feci ölümü

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, evde çıkan yangında dumandan etkilenen biri 3, diğeri de 6 yaşındaki iki kardeş kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi Rüya Sokak üzerindeki 2 katlı evin 1'inci katında eşinden ayrı çocuklarıyla yaşayan Özlem Saldık, oğlu Şaban Can (3) ve kızı Sudenaz Saldık'ı (3) evde bırakıp diğer iki çocuğunu okula götürdü. Bu sırada evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Eve geri döndüğünde yoğun dumanla karşılaşan anne Saldık, hemen çocuklarının bulunduğu odaya girdi.

Şaban Can ve Sudenaz'ı baygın halde bulan anne, yardım çağrısında bulundu. Sesleri duyarak gelen ev sahibi Mehmet Akın, çocukları anneyle birlikte evden çıkarttı. Baygın olan çocuklar hemen mahalleli tarafından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Şaban Can ve Sudenaz isimli iki kardeş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.