KOSGEB'e operasyon: 35 isim gözaltında

KOSGEB'e operasyon: 35 isim gözaltında

Gülen Cemaati'ne yönelik soruşturma kapsamında Ankara merkezli olarak 13 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda, aralarında KOSGEB il müdürlerinin de bulunduğu 35 kişi gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen Gülen Cemaati soruşturması kapsamında Ankara merkezli 13 ilde operasyonlar düzenlendi. Ankara Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) merkezi ile aralarında İstanbul, Erzurum, Sakarya, Düzce'nin de bulunduğu il müdürlüklerine yönelik yapılan operasyonlarda, hakkında gözaltı kararı bulunan 42 isimden 35'i gözaltına alındı.

Şüphelilerin evlerinde de arama yapıldığı belirtildi. 

Bir ismin daha önce tutuklandığı yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheliler arasında bazı illerin KOSGEB il müdürlerinin de bulunduğu kaydedildi. 

Gözaltına alınan şüpheliler Emniyet Müdürlüğüne getirilirken, diğer illerde gözaltına alınan kişilerin de bulundukları yerlerdeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ankara'ya gönderileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.