Köpek pisleyince uçak acil iniş yaptı

Köpek pisleyince uçak acil iniş yaptı

Amerika'da uçağa pisleyen bir köpek nedeniyle uçak acil inişe zorlandı.  Yolculardan biri, ilginç olayın detaylarını aşama aşama Twitter hesabından paylaştı.

US-Airways’in 28 Mayıs günü gerçekleştirdiği bir Los Angeles-Philadelphia uçuşu, acil iniş ile yarıda kesilmek zorunda kaldı.

Uçakta bulunan ve cinsi öğrenilemeyen iri yapılı bir köpek, havadayken uçak içinde 3 defa pisleyince, uçak, pilotun talebiyle acil iniş yapmak zorunda kaldı. Köpeğin birinci ve ikinci pislemelerinden dolayı kâğıt havlu stoku tükenen uçak, üçüncü defada köpeğe karşı yetersiz kaldı ve bazı yolcular, uçak içindeki yoğun kokudan dolayı rahatsızlandı ve kusmaya başladı.

Uçaktaki panik üzerine pilot, yolcuları sakinleştirmek için acil iniş yapılacağı anonsunda bulundu. Uçak, yolculuğunu tamamlayamadan, varış noktasından önce acil iniş yapmak zorunda kaldı.

İlginç olayın detayları, uçağın yolcularından Chris Law tarafından, birkaç fotoğraf eşliğinde Twitter hesabından paylaşıldı. US-Airways, yolcunun attığı son tweet’e cevap verdi ve yolcudan özür diledi.

Köpek pisleyince uçak acil iniş yaptı

Köpek pisleyince uçak acil iniş yaptı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.