Kontrolden çıkan TIR tarlaya devrildi

Kontrolden çıkan TIR tarlaya devrildi

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde kontrolden çıkan bir tır, bariyerleri aşarak yol kenarındaki tarlaya devrildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu Kocaeli geçişi Tepetarla mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ankara istikametinde seyreden İsmail Değirmenci idaresindeki 14 KL 650 çekici plakalı sıvı oksijen yüklü tır, yolun sağ şeridinde bir anda kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini yitiren tır, bariyerleri aşarak yol kenarındaki tarlaya devrildi.

Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine hızla gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, kullandığı tırın içerisinden kendi imkanları ile çıkan sürücü İsmail Değirmenci’ye hemen müdahale etti. Hayati tehlikesinin olmadığı belirlenen sürücü, ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik kontrollü olarak sağlanırken, kaza yapan tırın yoldan kaldırılmasının ardından trafik tekrar normale döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.