Komedyenler gişede gülmedi

Komedyenler gişede gülmedi

Türkiye'nin birbirinden iddialı komedyenleri 2016 yılındaki filmleriyle izleyici karşısına çıktılar. Komedyenler gişede hayalkırıklığı yaşadı.

2016 yılında birçok komedi filmi izleyiciyle buluştu. Komedyenler gişede aradıklarını bulamadılar. Aralarında Cem Yılmaz, Ata Demirer ve Yılmaz Erdoğan’ın da filmlerinin olduğu listede gişelerin bir hayli gerilediğini gösteriyor.

Şahan Gökbakar gişedeki düşüşü en derinden hissedenlerden. ‘Osman Pazarlama’ bu sene hem ‘Kardeşim Benim’ hem de ‘Dedemin Fişi’ isimli filmlerin gerisinde kaldı. Şahan Gökbakar da bunun üzerine 2017’de ‘Recep İvedik 5’ joker hakkını kullanacak. Filmin vizyon tarihi 17 Şubat.

komedi736.jpg

Cem Yılmaz, ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’le 2 milyon barajının altında kalan ünlü komedyen de G.O.R.A’nın devam filmi niteliğindeki ‘Arif ile 216’ ile izleyiciyle buluşacak. Cem Yılmaz’ın ‘Pek Yakında’sı 2 milyon 100 bin seyirciye ulaşmıştı. ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ 1 milyon 800 bin seyircide kaldı. Ünlü komedyenin kaybı 300 bin izleyicde kaldı.

Ata Demirer de ‘Niyazi Dörtnala’da aradığını bulamadı. Ünlü oyuncunun son filmi ‘Berlin Kaplanı’nın neredeyse yarısı kadar izlendi. Demirer de rotayı gişede yüzünü güldüren ‘Eyvah Eyvah’ serisinden esintiler taşıyan ‘Olanlar Oldu’ya çevirdi. Filmin vizyon tarihi 20 Ocak. ‘Eyvah Eyvah’ serisiyle yüzü oldukça gülen Ata Demirer, son filmi ‘Niyazi DörtNala ile bir önceki filmi ‘Berlin Kaplanı’nı bile aradı. Niyazi Dörtnala 994.000’de kaldı. Berlin Kaplanı 1Milyon 983. 000 seyirciye ulaşmıştı Ata Demirer’in kaybı neredeyse 1 milyon kişi.

Yılmaz Erdoğan ‘Kelebeğin Rüyası’ ile 2 milyon 100 bin izleyiciyi sinemaya çekmişti. Erdoğan ‘Ekşi Elmalar’la 1 milyon 200 bin seyircide kaldı. Yılmaz Erdoğan’ın yaklaşık kaybı da 900 bin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.