Koma Gel: Müzik hayatımıza son verdik

Koma Gel: Müzik hayatımıza son verdik

Yüksekova'nın ünlü Kürtçe müzik gruplarından Koma Gel'in sahibi Zeki Çavmak, müzik hayatlarına son verdiklerini duyurdu.

YÜKSEKOVA HABER PORTALI

Yüksekova'da 1997 kurulan, gerek çıkardıkları Kürtçe albümlerle gerekse düğünlerde gösterdikleri performansla bölge illerinde büyük beğeni toplayan Koma Gel müzik grubu faaliyetlerini sonlandırdığını duyurdu.

'Bizim için dünyadaki en zor tercih..'

Müzik grubundan Zeki Çavmak, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "Saygı değer halkımız ve saygı değer Koma Gel dinleyici ve takipçileri. 1997 tarihinde kurulan Koma Gel 01.01.2018 tarihi itibari ile müzik hayatına aktif olarak son verilmiştir. Son güne kadar da isteyerek ve zevkle yaptığımız müzik işini bırakmak belki de dünyada en zor tercih olsa gerek bizim için. Bizi seven sevmeyen herkese sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunarız. Teşekkür ederiz. Değerli desteklerinizin bizi bu duruma getirdiğini biliyoruz ve asla unutmayacağız. Hep mutlu olun sevgiyle kalın Allah'a emanet olun, kalın sağlıcakla. Not: Bu saatten sonra 05...228 numaralı telefonun dışında sizlere kendini Koma Gel olarak tanıtan kimseye lütfen itibar etmeyin" ifadelerine yer verildi. 

Açıklamada müziğe son vermelerinin nedeni belirtilmedi. 

150633_514402715277400_1484726879_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.