Kocaeli’de midibüs devrildi: 3 yaralı

Kocaeli’de midibüs devrildi: 3 yaralı

D-100 Karayolu Kocaeli geçişinde kaza yapan araçlara çarpmamak için manevra yapmaya çalışan midibüs devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza D-100 Karayolu Kocaeli geçişi Kuruçeşme mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İstanbul istikametinde seyir halinde olan Osman Apa idaresindeki 35 HK 578 plakalı otomobil bir anda yolun en sol şeridinden en sağ şeridine geçmek istedi. Aniden direksiyon kıran otomobil yolun sağ şeridinde ilerlemekte olan Tufan Katırcı idaresindeki 41 KK 101 plakalı araca çarptı. Bu sırada yolda ilerlemekte olan Nazım Sağlam idaresindeki 41 P 4819 plakalı midibüs ise kazayı görerek kaçmaya çalıştı. Kaza yapan araçlara çarpmamak için aniden manevra yapan midibüs, devrilerek D-100 Karayolu İstanbul istikametinin trafiğe kapanmasına neden oldu.

Yaralılar çevre hastanelere sevk edildi

Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, devrilen midibüsün içerisinde sıkışan sürücü Nazım Sağlam’ı bulunduğu yerden çıkartarak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim etti. 112 ekipleri midibüs sürücüsü Nazım Sağlam ile birlikte kazada yaralanan 35 HK 578 plakalı aracın sürücüsü Osman Apa ve yanındaki arkadaşı Yunus Serdar’ı da müşahede altına aldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, daha sonra olay yerine gelen ambulanslar ile çevre hastanelere kaldırıldı.

İtfaiye yavru köpeğe sahip çıktı

Kaza yapan araçlar üzerinde gerekli kontrolleri yapan itfaiye erleri, 35 HK 578 plakalı aracın bagajında bir köpek yavrusu olduğunu tespit etti. Kazada yaralanan araç sürücüsü Osman Apa’ya ait olduğu öğrenilen köpek yavrusunu bulunduğu yerden çıkaran itfaiye erleri, sahibinin hastanede tedavisi tamamlanana kadar bakımını yapmak üzere minik köpeği yanlarına alarak götürdüler. Kazada yaralanan şahısların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.