Kızıltepe'de Kaza: 3 Ölü, 9 Yaralı

Kızıltepe'de Kaza: 3 Ölü, 9 Yaralı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, bir minibüsün kamyona çarpmasıyla 3 kişi öldü, biri ağır 9 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulansla Mardin ve Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

MARDİN - Urfa'nın Viranşehir ilçesinden Mardin'in Kızıltepe ilçesine gelen Ş.T. yönetimindeki 01 BBM 47 plakalı minibüs Kızıltepe merkezine 5 kilometre kala aynı şeritte giden R.A. yönetimindeki 63 HT 358 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Yaşanan kazada minibüste bulunan Mehmet Baştürk (45), Nevzat Akcan (28) ve Davut Ökmen (55) hayatını kaybederken, minibüste bulunan L.B., Ş.T., M.Y., C.Y., V.E., H.G., F.B., İ.B. ve N.T. yaralandı. Kaza yerine gelen savcı ve olay yeri inceleme ekibi incelemelerini yaptıktan sonra hayatını kaybedenler Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralılar, gelen ambulanslarla Mardin ve Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. L.B.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kamyon şoförü gözaltına alındı.

Kazaya karışan minibüste bulunanların dün Nusaybin’deki trafik kazasında hayatını kaybeden Mecit Elmas’ın akrabaları olduğu ve bir kısmının taziye için Kıbrıs, bir kısmının Adana'dan geldiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum