Kışanak'tan o habere tekzip ve suç duyurusu

Kışanak'tan o habere tekzip ve suç duyurusu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, bazı basın yayın organlarında Sur'da sorgulandığına yönelik yalan haberin devamındaki haberleri de yalanladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Star gazetesinin bugünkü sayısında yer alan "Bodrum hapsinden Rus desteği çıktı" ve "İhanetin çağrısı direnin Rus silahları geliyor" başlıklı haberde kendisiyle ilgili yer alan iddiaları noter aracılığıyla tekzip etti. İddiaların tamamen asılsız ve gerçekdışı olduğunu belirten Kışanak, gazete ve haberi yapan kişi hakkında avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulunacak. 

'Talimat aldığım veya verdiğim yönündeki iddiaların tümü gerçekdışıdır'

İddiaları yalanlayan Kışanak, tekzip metninde şöyle dedi: 

"16.02.2016 tarihli gazetenizin 'PKK Kışanak'ı bodruma hapsetti' ve 'DBP'li Kışanak'a PKK ayarı' başlıklı haberinizi tekzip etmemize rağmen aynı haberin devamı niteliğinde 22 Şubat 2016 tarihli gazetenizin birinci ve on beşinci sayfalarında 'Bodrum hapsinden Rus desteği çıktı' ve 'İhanetin Çağrısı: Direnin Rus Silahları Geliyor' başlıklarıyla yine gerçekdışı bir haber daha yayınlanmıştır. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı, çatışmaların olduğu Sur ilçesine ait mahallelere gitmediğim gibi talimat almam veya talimat vermem yönündeki iddiaların tümü gerçekdışıdır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.