Kılıçdaroğlu'ndan kurmaylarına KHK talimatı

Kılıçdaroğlu'ndan kurmaylarına KHK talimatı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, KHK'lerin halen Meclis'te görüşülmediğine dikkat çekerek, kurmaylarına, "KHK'ler Meclis'e gelmediği sürece başka bir çalışma yapılmasına fırsat vermeyin" talimatı verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümete, KHK’lerin biran önce Meclis gündemine getirilmesi çağrısında bulundu. KHK’lerin Meclis’te hâlâ görüşülmediğine dikkat çeken Kılıçdaroğlu, kurmaylarına “KHK’lar Meclis’e gelmediği sürece başka bir çalışma yapılmasına fırsat vermeyin. KHK’lar Meclis’e gelmezse Meclis’i tıkayın” talimatı verdi.

Gerçekgündem’in haberine göre, hükümetin AB’ye sürekli ‘fasıllar açılmıyor’ diye yakındığını belirten Kılıçdaroğlu, “Fasıl için yalvarmayalım. Standartlar belli. O paketleri biz açalım” çağrısı yapacağını söyledi.

‘TURKUAZ’A İHALESİZ AKTARIM’

Kılıçdaroğlu ayrıca 5 milyon okumayan ve işsiz genç nüfusun olduğuna dikkat çekerek, bu kesime ulaşılmasını da istedi.

TMSF’deki kuruluşların ihalesiz olarak Turkuaz’a aktarıldığını belirten Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili çalışma yürütülmesini, neden ihalesiz aktarma yapıldığının üzerine gidilmesini istedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.