Kılıçdaroğlu’dan İzmir Mesaisi

Kılıçdaroğlu’dan İzmir Mesaisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM)’nin Seferihisar’da gerçekleştireceği Sosyal Demokrat Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetim Ödülleri programına katılmak için İzmir’e geliyor.

SODEM, üyesi olan 122 belediyeyle birlikte 12-13 Mart tarihlerinde Seferihisar’da buluşuyor. Sığacık Euphoria Aegean Resort& Spa Hotel’de gerçekleşecek buluşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da iki gün boyunca yer alacak, belediye başkanlarıyla toplantı gerçekleşecek ve belediyeler arası açılan proje yarışmasında dereceye giren belediyelere ödül verecek.

Programla ilgili açıklama yapan Seferihisar Belediye Başkanı ve SODEM Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Soyer, şunları söyledi:

“SODEM olarak 122 belediye ve 15 milyon nüfusa ulaşmış durumdayız. Türkiye’ye sosyal demokrat belediyeciliğin ne kadar başarılı olduğunu ortak bir dille anlatmaya çalışıyoruz. CHP’yi iktidara taşıyacak çalışmalarda, yerelden yola çıkılması gerektiğini biliyoruz ve belediyeciliğin bu noktada ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Çalışmalarımızı düzenli olarak genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’yla paylaşıyoruz. Genel başkanımız bizi çok destekliyor. Seferihisar’da gerçekleştireceğimiz toplantıya genel başkanımızı SODEM Yönetim Kurulu olarak davet ettik. Genel başkanımız davetimizi kabul etti. Sayın Kılıçdaroğlu, 11 Mart akşamı Ege Genç İş Adamları Derneğinin yemeğinin ardından iki gün boyunca Seferihisar’da olacak. Genel başkanımız, belediye başkanlarıyla buluşacak. SODEM olarak belediyeler arası açtığımız proje yarışmasında ödülleri verecek. Çok verimli geçeceğine inandığım iki gün bizi bekliyor.“

Soyer, ödüllerin pazar günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.