Kılıçdaroğlu: Yolsuzluk milli mesele olarak görülemez

Kılıçdaroğlu: Yolsuzluk milli mesele olarak görülemez

Kılıçdaroğlu, Rıza Sarraf davasına ilişkin hükümetten gelen açıklamaları eleştirdi. CHP lideri "yolsuzluk milli mesele olarak görülemez" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’deki Rıza Sarraf (Reza Zarrab) davasına ilişkin açıklamalarda bulundu.  İstanbul’da katıldığı program sonrası gazetecilerin konuya ilişkin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım’ın davaya ilişkin açıklamasının yanlış olduğunu söyledi.

Suçlamaların içeriğini tam olarak bilmeden yorum yapmanın doğru olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, “yolsuzluk milli mesele olarak görülemez” dedi.

‘SURİYE’DE BİZİM İSTEDİĞİMİZ NOKTAYA GELDİLER’

Kılıçdaroğlu Rusya, Türkiye ve İran’ın Suriye için yaptığı üçlü zirveye ilişkin ise şunları söyledi:  ”Biz Suriye’deki sorunların çözülmesini öteden beri istiyoruz. 2013 yılında Türkiye’de bir uluslararası Suriye konferansı düzenlenmesini istedik. Ellerinin tersiyle ittiler şimdi bizim istediğimiz noktaya geldiler. Çözülürse son derece mutlu oluruz. Suriye’nin Irak’ın bütünlüğünden yanayız. Bunun için bizim üstümüze ne düşüyorsa her türlü desteği vermeye hazırız.”

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.