'Kılıçdaroğlu ve Bahçeli göz göze gelmedi'

'Kılıçdaroğlu ve Bahçeli göz göze gelmedi'

TBMM sabaha karşı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Genel Kurul'da bir araya gelen Bahçeli ve Kılıçdaroğlu göz göze gelmedi.

15 Temmuz’un birinci yıldönümü dolayısıyla TBMM’de düzenlenen özel oturum Meclis tarihinde pek çok ilklerin yaşandığı bir etkinlik oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları dışında ilk kez gece etkinliği yapıldı.

ALBÜMDE CHP YOK

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, TBMM Başkanlığı tarafından hazırlanan fotoğraf albümünde darbe gecesi Meclis çatısı altında olmasına karşın CHP’li milletvekillerine hiç yer verilmemesi üzerine gerilim yaşandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, özel oturumda, Kahraman’a “CHP’li vekiller yok muydu o akşam? Babasının çiftliği ya burası. İsmail Ağa’nın çiftliği burası” diye tepki gösterdi.

TOKALAŞMADILAR

Genel Kurul’a ilk gelen Devlet Bahçeli oldu. Bahçeli, HDP’li Celal Doğan ile tokalaştı ardından HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım ve HDP’li Sırrı Süreyya Önder ile bir süre sohbet etti. Ardından Genel Kurul’a Kılıçdaroğlu geldi. CHP liderinin, Bahçeli’yle göz göze bile gelmemesi dikkat çekti. Binali Yıldırım’ın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan locaya girdi. Erdoğan’ın gelişinde yalnızca AK Partili vekiller ayağa kalktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.